Patienttilfredshed

Sundhedsvæsenet er til for alle, der har brug for det. Hjælp os derfor med at blive endnu bedre som praktiserende fysioterapeuter på klinikken ved at udfylde et kort spørgeskema. Vi tager meget gerne imod såvel ris som ros. Så ‘grib’ bare blyanten og kom med din mening.

Du kan her hente spørgeskemaet og dine svar vil udelukkende blive brugt anonymt til intern kvalitetsforbedring. Du afleverer det udfyldte spørgeskema i en til formålet opstillet postkasse på klinikken og vi takker for din hjælp hermed.

Vi har netop afsluttet en helt ny dugfrisk undersøgelse af patienttilfredsheden på klinikken ultimo maj måned 2021. Mere end 9 ud af 10 patienter gav os topkarakteren. Det er vi selvfølgelig pavestolte af, og vi vil forsøge, at leve op hertil også for fremtiden. Det siger patienterne om os;

“Hos Favrskov Fysioterapi & Træning har jeg modtaget en yderst kompetent behandling af en både smilende, imødekommende og knalddygtig fysioterapeut med en stor passion for håndværket i faget. Fortsæt endeligt det gode arbejde”.

“Jeg har fået en meget kvalificeret behandling med fysioterapi i kombination med akupunktur og har hele vejen følt mig i trygge hænder. Du går altså ikke bare hjem med blot et par øvelser fra fysioterapeuten som jeg lidt trist har oplevet det andetsteds.”

“Klinikken har tilbudt mig en super god behandling i flotte og veludstyrede faciliteter med en god atmosfære. Jeg har været her tidligere og er altid blevet godt hjulpet med de forskellige lidelser jeg har konsulteret klinikken med. Jeg medgiver gerne mine bedste anbefalinger”.