Blodsukkermåling

Skal jeg skære ned på fedtet eller kulhydraterne, når jeg vil tabe mig og holde min vægt bagefter? Det har forskerne skændtes om de sidste 30 år, så der er ikke meget at sige til, hvis du er forvirret.

Endelig har videnskaben fundet en banebrydende forklaring: Hvem du er, og hvordan dit blodsukkerstofskifte er indrettet, er helt afgørende for kostens sammensætning. Find ud af, om du er Type A, B eller C, så viser vi dig vejen til den rette kost.

Vi ved i dag, at en kost med varierende eller højt sukker indhold giver en øget risiko for hjertekarsygdomme, diabetes, gigt med smerter i muskler og led til følge samt visse typer af kræft. Sygdommene har alle det fællestræk, at de er inflammatoriske.

Forskerne har fundet ud af, at en kost som fastholder det stabile blodsukker kan reducere både antallet og symptomer på sygdommene betragteligt. Det er også velkendt, at træning reducerer risikoen for disse sygdomme og er med til at modvirke store blodsukkerudsving.

Vi kan derfor tilbyde dig en blodsukkermåling i kombination med en sundhedsprofil. Testresultaterne vil blive gennemgået og du vil få en kyndig vejledning omkring den kost der passer til netop dig.

Aktuelt-Sundt-blod-1024x653