Idrætsklinikken

Med åbningen af Idrætsklinikken har vi skabt et længe ventet og savnet behandlingstilbud til de mange idrætsudøvere, der oplever at blive skadet, det være sig eliteidrætsudøveren såvel som motionisten. Det er vores klare mål, at hjælpe dig både hurtigt og sikkert tilbage på banen igen.

Vi stiller din diagnose, behandler og hjælper dig i gang med en målrettet og superviseret genoptræning i vores 450 m2 store veludstyrede træningscenter. Klinikken har flotte faciliteter med alt det nyeste behandlingsudstyr bl.a. en højteknologisk medicinsk MLS robotlaser.

Idrætsklinikken er en specialklinik. Du kan derfor som et nyt tiltag konsultere os med eller uden henvisning fra egen læge, vi er nemlig af den klare overbevisning, at den direkte adgang til fysioterapi med en hurtig og korrekt skadesbehandling kan medvirke til at afkorte dit skadesforløb. Vi har tid, når idrætten gør ondt.

Kommer du uden en henvisning ydes der ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Du får derimod tilskud, såfremt du er medlem af Sygeforsikringen ‘danmark’, ligesom de fleste fritids-og sundhedsforsikringer betaler enten hele eller dele af din behandling. Rådfør dig derfor altid hos dit forsikringsselskab om dine forsikringsforhold.